Kom ook naar de dag van de techniek!


Op zaterdag 18 juni 2022 wordt het jaarlijkse evenement de Dag van de Techniek gehouden. 

Voor wie?  Met de Dag van de Techniek laten wij jongeren kennis maken met techniek. Want zeg eens eerlijk, als je kiest voor techniek dan kies je voor een mooie toekomst. Tijdens deze dag zullen verschillende bedrijven de techniek achter hun producten laten zien.

Enne…behoor je niet meer tot de jeugd maar vind je het zelf toch interessant om kennis te maken met techniek? De Dag van de Techniek is voor jong en oud, voel je vrij om een afspraak te maken.

Techniek is overal: Tijdens dit evenement willen we je bewust maken over de mogelijkheden van werken in de techniek. Want techniek is overal, je kunt er heel veel kanten mee op. Het is veel meer dan het uit elkaar halen en weer in elkaar zetten van ingewikkelde elektrische machines. Het zit ook in gebouwen, auto’s en bruggen. Maar ook in ziekenhuizen en pretparken. Je maakt en bedenkt iets wat er echt toe doet.

De toegang voor de Dag van de Techniek is gratis en kunt je vooraf aan melden via het onderstaande e-mailadres. Dat betekent dat we vanaf 9.00 uur tot 12.00 iedereen ontvangen die geinteresseerd is.

Ben je geinteresseerd, mail dan naar anke@pclas.nl om je aan te melden.