Vacatures

Werken bij PC-Las BV

Ben je op zoek naar een baan met een zekere toekomst, waarin je jezelf kan ontplooien tot een moderne productiemedewerker in de metaaltechniek? Kies je er voor om te werken in een prettige omgeving in een goede sfeer en met goede arbeidsvoorwaarden? Reageer dan op één van onze vacatures! 

Machinaal plaatwerkers 
Je wilt verder in de metaaltechniek op onze plaatwerkafdeling. Je hebt affiniteit met machines zoals zetten, kantbanken en lasersnijmachines. 
Productielassers 
Je houdt je bezig met het samenstellen en MIG/MAG lassen van stalen (stelling)delen vanuit een mal of vanaf tekening.  
Poederspuiter 
Je gaat onze producten elektrostatisch spuiten met een voorgeschreven laagdikte. Dit kan gedeeltelijk met behulp van een aantal automaat-pistolen. Hiervoor krijg je een interne opleiding door onze coat professional.
Procesoperators 
Je begeleidt het productieproces van onze nieuwe walslijnen, regelt de besturing in en bouwt de machine om. Daarnaast bewaak je de kwaliteit van de producten en zorg je dat alles netjes gesorteerd en gebundeld wordt.   In ons bedrijf werk je (op den duur) zelfstandig van tekening aan een grote variëteit van metaalproducten, met name voor de winkel- en bedrijfsinrichtingen.   
Voor deze functies geldt:     
- Werken in een prettige werkomgeving in een team van professionals. -         
- Opleiding: wanneer nodig en training intern door eigen vakmensen. 
- Fulltime baan (38 uur) in dagdienst.   

Voel jij je als een vis in het water in één van deze functies, dan nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek. Stuur een mail met jouw motivatie en CV naar anke@pclas.nl of bel met Anke tijdens kantooruren 0162-522700

Lasser Allround Plaatwerker      Werkvoorbereider