Poederspuiter M/V

PC-Las BV is al sinds 1990 een begrip op het gebied van productie in staal. Aan de Ramgatseweg te Raamsdonksveer hebben wij alle disciplines van de metaalbewerking onder één dak. Sinds 1996 is poedercoaten een discipline die wij voor vele klanten naar grote tevredenheid uitvoeren. Onze kwaliteit is één van de vele sterke punten en staat bij ons hoog in het vaandel.

Wegens uitbreiding van ons team zijn we voor onze poedercoatafdeling op zoek naar een poederspuiter m/v

Als poederspuiter leer je de gehele productielijn kennen, vanaf het ontvetten en ijzerfosfateren tot en met het uitmoffelen van de producten, om zo samen met je collega’s te streven naar een zo efficiënt mogelijk productieproces. 

De producten dienen o.a. door jou elektrostatisch te worden gespoten met een voorgeschreven laagdikte. Dit kan gedeeltelijk met behulp van een aantal automaat-pistolen. 

Samen met jouw collega's deel je de werkdagen zo effectief mogelijk in, hierbij rekening houdend met de planning en denk je mee over manieren om producten efficiënter op te hangen en te spuiten. Hiervoor krijgt zowel een interne als een externe opleiding.

Wie zoeken wij:
- Je bent een teamplayer die de Nederlandse taal goed beheerst. - Je bent fulltime beschikbaar.  - Je bent een aanpakker met een goede positieve mentaliteit.

Ben jij een poederspuiter met ervaring en lijkt het bovenstaande een mooie nieuwe uitdaging? 
OF 
Ben je een aanpakker die graag aan een nieuwe uitdagende carrière wil beginnen? Dan nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek. Stuur een mail met jouw motivatie en CV naar anke@pclas.nl of bel met Anke tijdens kantooruren 0162-522700.