Productiemedewerker M/V

PC-Las BV is al sinds 1990 een begrip op het gebied van productie in staal. Aan de Ramgatseweg 3 te Raamsdonksveer hebben wij alle disciplines van de metaalbewerking onder één dak. Sinds 1996 is poedercoaten een discipline die wij voor vele klanten naar grote tevredenheid uitvoeren. Onze kwaliteit is één van onze vele sterke punten en staat bij ons hoog in het vaandel. 

Mooie producten verdienen de aandacht van vakmensen. Wegens uitbreiding van ons team zijn voor onze poedercoatafdeling op zoek naar een Productiemedewerker afdeling coat m/v (Fulltime 38 uur/week)

Als productiemedewerker op de afdeling coat leer je in een team van professionals om het coatproces zo efficiënt mogelijk uit te voeren. Je bent mede verantwoordelijk voor het op- en afhalen van de materialen. Samen met jouw collega's deel je de werkdagen zo effectief mogelijk in, hierbij rekening houdend met de planning en denk je mee over manieren om producten efficiënter op te hangen. Je krijgt een interne opleiding/training door onze eigen vakmensen. Wie zoeken wij: - Je bent een teamplayer die de Nederlandse taal goed beheerst. - Je bent fulltime beschikbaar. - Je bent nauwkeurig in je werk en bent in staat om in een korte tijd zelfstandig te werken.  - Diploma is niet vereist maar je bent wel een aanpakker met een goede positieve mentaliteit.

Werk jij graag met jouw handen en wil je aan een nieuwe uitdagende carrière wil beginnen? Dan nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek. Stuur een mail met jouw motivatiebrief en CV naar PC-Las bv, t.a.v. Anke van Strien via  anke@pclas.nl   

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.