Chat tijdens kantoor-uren

Productie-lasser

PC-Las BV is al sinds 1990 een begrip op het gebied van productie in staal. Aan de Ramgatseweg 3 te Raamsdonksveer hebben wij alle disciplines van de metaalbewerking onder één dak. Sinds 1996 is poedercoaten een discipline die wij voor vele klanten naar grote tevredenheid uitvoeren. Onze kwaliteit is één van onze vele sterke punten en staat bij ons hoog in het vaandel. 

Mooie producten verdienen de aandacht van vakmensen. En wegens uitbreiding van ons team zijn we voor onze productie op zoek naar een: 

Productielasser (fulltime 38 uur per week)
Voor een groot aantal klanten maken wij o.a. inrichtingen voor winkels, magazijnen en distributiecentra. 

Je komt als lasser terecht tussen een klein groepje MIG-MAG lassers met jarenlange ervaring en je kan vrijwel meteen deelnemen aan het productieproces. De te lassen materialen staan voor je klaar en de bijbehorende mal wordt voor je geregeld. Vanaf tekening zie je hoe je eindproduct er uit komt te zien, en wat de eisen zijn waaraan het product moet voldoen. 

Wie zoeken wij:
- Je bent een aanpakker en een teamplayer met een positieve mentaliteit. 
- Je bent nauwkeurig in je werk en bent in staat om in een korte tijd zelfstandig te werken. 

Zie jij het zitten en lijkt bovenstaande job een mooie nieuwe uitdaging, stuur dan een mail en je C.V. naar PC-Las B.V., t.a.v. Anke van Strien via anke@pclas.nl 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.