Administratief medewerk(st)er

PC-Las BV is al sinds 1990 een begrip op het gebied van productie in staal. Aan de Ramgatseweg 3 te
Raamsdonksveer hebben wij alle disciplines van de metaalbewerking onder één dak. Sinds 1996 is ook
poedercoaten een discipline die wij voor vele klanten naar grote tevredenheid uitvoeren. Onze kwaliteit is één van onze vele sterke punten en staat bij ons hoog in het vaandel. 

Mooie producten verdienen de aandacht van vakmensen, en daarom zijn we op korte termijn op zoek naar een:
administratief medewerker m/v (fulltime 38 uur per week)

Wat houdt de functie in?

 In deze functie zorg je ervoor dat de orderverwerking en de daarbij horende papierstromen (vanuit ons ERP-systeem) op orde zijn en blijven. Je maakt en controleert de verkooporders en regelt de bijbehorende tekeningen, snijbestanden en werkorders. Daarnaast houd je de voorraad up-to-date en geef je aan wanneer er inkopen moeten worden gedaan.

Een mooie brede productie-ondersteunende administratieve functie waar jij jezelf volledig in kunt ontplooien. Wij zorgen voor een ruime inwerkperiode en geven je de tijd om je deze baan eigen te maken. Uiteraard zijn er altijd collega’s waar je op kunt terugvallen.

Wie zoeken wij?

 - Je bent (na de inwerkperiode) in staat om zelfstandig te werken 
- Je hebt administratieve ervaring en een klik met Excel 
- Je bent een teamplayer die de Nederlandse taal goed beheerst 
- Je bent fulltime beschikbaar 
- Je bent een aanpakker met een goede positieve mentaliteit.

 Je krijgt een veelzijdige en zelfstandige rol binnen een groeiende en ambitieuze, platte organisatie en een gezond, stabiel familiebedrijf. Je start met een contract voor bepaalde tijd met intentie tot een vaste aanstelling. Wij bieden jou een uitdagende functie met veel ruimte voor eigen inbreng.
 
Ben jij administratief goed onderlegd en lijkt bovenstaande een mooie nieuwe uitdaging, stuur dan jouw motivatiebrief en C.V. naar PC-Las B.V., t.a.v. Anke van Strien via anke@pclas.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.